BlogKundCaseKundcase: Resabra.se

Kundcase: Resabra.se

Kundcase: Resabra.se

Kund: Resabra.se
Bransch: Resor och Turism
Webbplats: Resabra.se

Bakgrund

Resabra.se är en innovativ webbplats som erbjuder användare möjlighet att hitta och jämföra priser på flygbiljetter och hotell. Vår uppdragsgivare ville skapa en plattform liknande Momondo.com, där resenärer enkelt kan boka sina drömresor till bästa pris.

Utmaning

Kunden behövde en komplett lösning för sin webbplats, inklusive:

  • Användarvänlig design och struktur
  • Effektiv sökfunktionalitet för flyg och hotell
  • Integrering av betalningslösningar
  • Mobilanpassad design för en smidig användarupplevelse

Lösning

HejNord.se utvecklade en skräddarsydd plattform med följande funktioner:

  1. Flygsökning: Vi implementerade en sökmotor som samlar flyginformation från olika flygbolag och resebyråer, vilket gör det möjligt för användare att jämföra priser och hitta de mest förmånliga alternativen.
  2. Hotellbokning: En omfattande hotell sökfunktion där användarna kan filtrera resultat baserat på pris, läge och bekvämligheter.
  3. Intuitiv Design: Webbplatsen designades för att vara användarvänlig och intuitiv, vilket gör att resenärer snabbt kan navigera och hitta vad de söker.
  4. Priser och Erbjudanden: Vi säkerställde att priser och erbjudanden uppdateras regelbundet, vilket garanterar att användarna alltid får de bästa priserna.
  5. Mobilvänlighet: Webbplatsen är optimerad för mobila enheter, vilket ger användarna möjlighet att söka och boka resor när som helst och var som helst.
  6. Reseguider: Inkluderade inspirerande reseguider och tips för olika destinationer för att hjälpa användarna att planera sina resor.

Resultat

Resabra.se har nu en välfungerande plattform som inte bara tillgodoser användarnas behov av att hitta och boka resor, utan också ger dem en inspirerande upplevelse. Webbplatsens användarvänlighet och design har resulterat i ökad trafik och kundnöjdhet, vilket bidrar till företagets tillväxt.